Dopust je čas, ki si ga vzamemo, da se spočijemo, naberemo novih moči in spominov, ki nas bodo spremljali skozi celo leto. Dopust naj bo prijeten, ne predrag in seveda zabaven.

Morda bo odločitev za letovanje v našem apartmajskem hotelu, Študentskem domu Portorož - Hostel Korotan v Portorožu prava.  Najdete nas na glavni cesti med Portorožem in Piranom, le 50 m od morja, v neposredni bližini hotelskega kompleksa Bernardin.

V naši neposredni bližini je zrasla Visoka šola za turizem Turistica, ki je ta prostor še dodatno obogatila.  Naše sobe so preproste, urejene in čiste. Večina sob ima balkonček za spremljanje sončnega zahoda, mini kuhinjo s hladilnikom(trgovina je v neposredni bližini) in seveda tuš z WC-jem. Za vašega jeklenega konjička imamo rezerviran prostor.

Sončite in kopate se lahko kar pred hotelom, izbirate pa lahko tudi med urejenima plažama v Portorožu in na Bernardinu. Večerni sprehod do Portoroža ali Pirana Vam bo gotovo v veselje. 

Prijazno osebje ŠD Portorož - Hostel Korotan v celoti sestavljajo stanovalci/ke ŠD Portorož. Letos bodo v večini sob ostali naši študenti in študentke, tako da bomo resnično pravi naslov za vse mlade in tiste, ki se tako počutijo.  Priporočamo se torej mladim in starejšim. Poskrbeli bomo za vse in domov se boste vrnili zadovoljni.

Pridite ne bo vam žal!

fotogalerija

vizitka

Univerza na Primorskem Študentski domovi

Univerza na Primorskem Študentski domovi - Hostel Korotan

Obala 11

6320 Portorož

Slovenija

tel: +386 5 674 54 00

rezervacije

cenik

0-9=