Obvestilo o možnosti nastanitve za slovenske zamejske študente

datum: 23.08.2017

kategorija: novice


Zadeva: Obvestilo o možnosti nastanitve za slovenske zamejske študente

UP Študentski domovi imajo poleg dveh študentskih domov (enega v Kopru in drugega v Portorožu), v upravljanju tudi enosobno stanovanje v Izoli. Stanovanje se nahaja v večstanovanjski stavbi na Nazorjevi ulici 11 in je primerne velikosti za bivanje dveh študentov. Stanovanje je v celoti opremljeno in ima urejen dostop do interneta. Na voljo je tudi eno parkirno mesto.

Univerza na Primorskem je na podlagi Sklepa o dedovanju pridobila pravico upravljanja s tem stanovanjem. V samem Sklepu je tudi navedeno, da ga lahko »uporabljajo za bivanje slovenski študentje iz Trsta oz. Julijske Krajine, ki bodo študirali v teh mestih«.

V interesu spoštovanja tega določila iz Pogodbe vabimo vse zamejske študente, ki študirajo v Izoli, Kopru ali Portorožu in katere zanima namestitev v tem stanovanju, da se najkasneje do 4. septembra 2017 osebno oglasijo v naši pisarni Študentskih domov, Ankaranska 7, Koper, pošljejo mail na info@sd.upr.si ali pokličejo na gsm.št. 051-626-977 (ga. Dubravka), kjer bodo dobili še dodatne informacije.

Lepo pozdravljeni!

Koper, 23.8.2017                                                                              Viljem Tisnikar l.r.

                                                                                                            Direktor UP ŠD

           

kako do sobe

Vsebina v pripravi.

več...