Booking - 2014 AWARD OF EXCELLENCE

datum: 12.04.2015

kategorija: novice


 

BOOKING - 2014 AWARD OF EXCELLENCE.pdf

ŠD UP smo od podjetja Booking.com (največjega svetovnega spletnega ponudnika prenočišč) prejeli pomembno priznanje: Nagrado za izjemnost za ŠD Portorož. Nagrado smo prejeli na podlagi mnenj gostov v letu 2014.

V obrazložitvi je zapisano, da smo nagrado prejeli kot cenjeni partner, ki s predanostjo in skrbnostjo izpolnjuje pričakovanja gostov ter s tem dokazuje predanost in zagotavljanje odličnih storitev gostom, saj smo v letu 2014 dosegli skupno oceno ponudbe: 8.  Za ŠD je tovrstna nagrada najboljša možna potrditev pravilnosti sprejetih odločitev ter nagrada za trud - delo in vsa sredstva (pridobljena izključno iz turistične sezone), ki smo jih vložili v obnovo sob in opreme. To je ocena, ki jo prinašata tako čistoča, kot tudi opremljenost sob, izpostaviti pa je treba še posebej profesionalno in odlično delo naših študentov-receptorjev, ki so dosegli celo oceno 8,9! Ta nagrada pa je pomembna tudi in predvsem iz drugih razlogov – to je namreč potrditev neodvisnih ocenjevalcev, da se je hkrati dvignil »standard bivanja« tudi za naše študente in sicer z ocene 6.3 v letu 2011 na oceno nad 8 v letu 2014. S tem so UP ŠD tudi izpolnili svoj dolgoročni cilj do leta 2014 (splošna ocena bivanja nad 8).   

Za nagrado gre zahvala vsem zaposlenim UP ŠD in seveda študentom, s katerimi že več let uspešno sodelujemo pri nudenju storitev turistom v  poletni turistični sezoni. 

 

Koper, 8.4.2015                                                                        Astrid Prašnikar, Direktorica             

 

                                                                                                                                

kako do sobe

Vsebina v pripravi.

več...