RAZPIS ZA SPREJEM IN PODALJŠANJE BIVANJA ŠTUDENTOV VISOKOŠOLSKEGA ŠTUDIJA V ŠTUDENTSKIH DOMOVIH IN PRI ZASEBNIKIH ZA ŠTUDIJSKO LETO 2022/2023

 

 

Rok, ki ga kandidati za sprejem subvencioniranega bivanja  ne smejo zamuditi, je 16. avgust 2022. Prošnjo za sprejem subvencioniranega bivanja morajo oddati preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ (http://portal.evs.gov.si/bivanje/). Vsak študent lahko odda samo eno prošnjo.

Rok za oddajo prošenj za podaljšanje bivanja je prav tako 16. avgust  2022. Prošnjo za podaljšanje bivanja vložijo študenti, ki so v študijskem letu 2021/22 bivali v javnih ali zasebnih študentskih domovih, dijaških domovih ali pri zasebnikih s subvencijo in se niso izselili iz javnih ali zasebnih študentskih domov oziroma dijaških domov in niso prekinili nastanitvene pogodbe za bivanje pri zasebnikih. Prošnjo za podaljšanje bivanja študent odda preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ (http://portal.evs.gov.si/bivanje/). Tudi v tem primeru lahko vsak študent odda samo eno prošnjo.

O načinih oddaje vloge, njenih obveznih prilogah in o zahtevanih pogojih, ki jih morajo kandidati, ki se prijavljajo, upoštevati, je podrobno navedeno v razpisu, ki ga objavljamo v nadaljevanju.

Tehnična pomoč za težave z digitalnim potrdilom in elektronskim podpisom ter vsebinska pomoč pri izpolnjevanju elektronske vloge:

Enotni kontakti center:
e-naslov: ekc@gov.si

tel.: 080 2002 (od 7.00 do 22.00 ure med delavniki)

 

Za informacije lahko pokličete tudi v pisarno Študentskih domov Univerze na Primorskem, kjer smo vam na voljo v času uradnih ur in sicer vsak delovnik od 9.00 do 15.00 ure. Svoja vprašanja lahko kandidati pošljejo tudi na e-naslov: info@sd.upr.si .

Kontakt: 

Visokošolsko središče v Kopru

Univerza na Primorskem
Študentski domovi
Pisarna za študentske domove
Ankaranska cesta 7, 6000 Koper

tel.: 05 6117 507      
e-pošta: info@sd.upr.si


Besedila razpisa:

ŠTUDENTI VIŠJEŠOLSKEGA IN VISOKOŠOLSKEGA ŠTUDIJA

Javni razpis za sprejem in podaljšanje bivanja študentov višješolskega in visokošolskega študija v študentskih domovih in pri zasebnikuih za študijsko leto 2022/2023

 

ŠTUDENTI Z MEDNARODNO ZAŠČITO - STUDENTS UNDER INTERNATIONAL PROTECTION

Razpis za bivanje študentov višješolskega in visokošolskega študija s statusom osebe z mednarodno zaščito v študentskih in dijaških domovih za študijsko leto 2022/2023

Obrazec - Prošnja za sprejem in podaljšanje subvencioniranega bivanja študentov s statusom osebe z mednarodno zaščito za študijsko leto 2022/2023

Call for applications for the accommodation of short-cycle higher education and higher education students with the status of persons under international protection in student dormitories for the 2022/2023 study year.

Application for admission and extension to subsidised accommodation of students with the status of a person with international protection for the 2022/2023 academic year. 

 

ŠTUDENTI S STATUSOM OSEBE Z ZAČASNO ZAŠČITO - STUDENTS WITH STATUS OF A PERSON WITH TEMPORARY PROTECTION

 Razpis za bivanje študentov višješolskega in visokošolskega študija s statusom osebe z začasno zaščito v študentskih in dijaških domovih za študijsko leto 2022/2023.

Call for applications for the accommodation of short-cycle higher education and higher education students with the status of a person with temporary protection in student dormitories for the 2022/2023 study year.

Obrazec - Prošnja za sprejem in podaljšanje subvencioniranega bivanja študentov s statusom osebe z začasno zaščito za študijsko leto 2022/2023.

Application for admission and extension of subsidised accomodation of students with the status of a person with temporary protection for the 2022/2023 study year.

 

 

kako do sobe

Vsebina v pripravi.

več...